Social Media Keynote Spreker

U hebt een evenement of een netwerkbijeenkomst gepland. Tijdens eerdere events zijn vele onderwerpen aan de orde gekomen, nu wordt het eens tijd om aandacht te schenken aan de juiste voorbeelden, innovaties en kansen op het gebied van Online Marketing.

U hebt alles voorbereidt, u verwacht een goed publiek: mensen met eigen online activiteiten, organisaties die begeleiding in hun online marketing nodig hebben, vertegenwoordigers van bedrijven die op zoek zijn naar methodes om meer publiciteit rondom hun merk te creëren. Iedereen komt naar uw event om iets te leren en te netwerken.

Neem contact met ons op voor uw volgende evenement.

Met onze lezingen en presentaties worden deelnemers in staat gesteld om:

 • Een social media strategie te ontwikkelingen die bij de gewenste doelen past;
 • De juiste sociale netwerken te kiezen;
 • Social media activiteiten te plannen met het hoogste effect, in zo weinig mogelijk tijd

De effectiviteit en professionaliteit van social media

Wij zijn ervaren social media sprekers die graag uw komende evenement of netwerkbijeenkomst tot een succes willen brengen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De essentie van social media is gewoon communicatie. Met behulp van onze presentaties en lezingen, bespreken we op welke wijze social media wel effectief voor de organisatie kan blijken. Wij werken vanuit de eenvoud en concreetheid. Laat ons de kracht en eenvoud van social media aan uw publiek toelichten. Wij zorgen voor een concrete en inspirerende presentatie of lezing, geheel op maat naar uw wensen.

Social Media lezing met break-out sessies 

Break-out: Social Media voor organisaties en professionals met weinig tijd

Geloof het of niet, het is mogelijk om een social media marketing campagne te passen binnen uw dagelijkse overvolle schema! Wij tonen hoe u kunt starten door de aandacht te richten op de juiste netwerken en de juiste mensen aan te spreken binnen die netwerken. Aan het einde van deze presentatie, hebben die professionals die zelfs nog nooit op social media hebben gezeten, een actieplan uitgezet dat ze online succes zal opleveren.

Na deze break-out zijn de deelnemers in staat om:

 • Een social media strategie te creëren die hun doelstellingen past
 • De juiste social media netwerken te kiezen die hen het meeste opleveren, tegen de minste hoeveelheid tijd
 • Ontwikkeling van een krachtige online aanwezigheid door twee of drie zaken uit te voeren die het meest belangrijk zijn

Break-out: Gebruik van social media voor een Franchise organisatie

Heeft u onvoldoende inzicht hoe u sociale media kunt laten werken voor uw franchise organisatie? In deze break-out laten we je zien hoe u een social media gemeenschap kunt interesseren in dat wat u te bieden hebt. U leert ook hoe u engagement kunt verhogen en analyse van uw social media resultaten.

Na deze break-out zijn de deelnemers in staat om:

 • De top 3 van sociale netwerken te bepalen waar uw organisatie zich op moet richten
 • Een content formule te creëren waarmee uw organisatie zicht richt op het betrekken van de doelgroep
 • Online en offline strategieën te ontwikkelen voor de groei van eigen social media gemeenschappen

Effipreneur biedt niet alleen krachtige lezingen en presentaties, we worden ook zeer regelmatig geboekt voor workshops of als spreker bij break-out sessies op congressen.

Social media break-out sessie tijdens een congres

Maak gebruik van de drie meest krachtige netwerkplatformen in Nederland voor sociale dominantie

Tijdens deze sessie wordt uw publiek inzicht geboden hoe ze hun eigen social media strategie kunnen maken. Beheer de drie meest krachtige netwerkplatformen in Nederland en zorg dat uw bedrijf online niet meer te missen is!

Wat wordt deelnemers tijdens deze sessie geboden:

 • Begin met formulering van het gewenste eindpunt: een korte inleiding in het bepalen van realistische doelstellingen voor de drie sociale netwerken
 • Wat te zeggen – wanneer het te zeggen en welk gedrag u moet vermijden omdat het u meer kwaad zal doen dan goed
 • Automatisering do’s en don’ts – u hebt altijd nog iemand nodig die de touwtjes in handen houdt