Belafonte Magazine

Belafonte is een Luxury Lifestyle & Business Magazine dat vier keer per jaar uitkomt en gericht is op zowel dames als heren. Met een gepassioneerd team van professionals informeren en amuseren wij de lezer op een geheel eigen wijze.

Op zakelijk gebied brengen wij de lezer middels interessante reportages, interviews en columns op de hoogte over diverse zakelijke aspecten op financieel, juridisch, fiscaal en bedrijfs onroerend goed gebied.

Maar wij vermaken de lezer ook met onderwerpen als mode, woningaanbod, interieur, cosmetica, auto’s, boten, cultuur, reizen, etc. Verder komen bekende persoonlijkheden (veelal grootondernemers) ruimschoots aan het woord zoals Michiel Mol, Bram Moszkovicz, Eduard Schaepman, Sheila de Vries, Erik de Vlieger, Hans Biesheuvel, Aad Ouborg, Monique Collignon, Willem Middelkoop, Marcel Boekhoorn, Denise Boekhoorn, Prins Bernhard van Oranje. Annemarie van Gaal, etc. Naast dat het magazine een zeer luxe uitstraling heeft draait het dus vooral om content. Want uiteindelijk is ons doel om u veel leesplezier te bieden.