Karin Muller

Water speelt een belangrijke rol in ons leven. In het weekend proberen we zoveel mogelijk van onze mooie omgeving in Reeuwijk te genieten en ons kantoor is gevestigd aan de prachtige Museumhaven van Gouda.

Ik ben een strategische doener, met een brede reclame en marketing achtergrond. Ook heb ik complexe verandertrajecten bij grote organisaties ondersteund.

Persoonlijkheid en creativiteit moet voor ons goed in een project tot uiting komen. Elke organisatie is per slot van rekening uniek en dit moet goed tot uiting komen. We vinden het dan ook ontzettend leuk om het hart van een organisatie te verwoorden in krachtige boodschappen.

Telefoon: 06 – 1450 1470

Mail: karin@effipreneur.nl

LinkedIn4

 

Marc van Waasbergen

Ik ben de technische expert binnen Effipreneur. Vanuit mijn product managers rol in het verleden, kan ik de techniek goed koppelen aan marketing ontwikkelingen. Bij onze producten is inzicht in de techniek van systemen noodzakelijk. Zo weten we snel wat er mogelijk is en hoe bv. een organisatie beter gevonden wordt via Google.

Al onze activiteiten zijn gericht op beleving en gedrag. We luisteren continu naar de klanten van onze klanten en hebben de kennis om hierop in te spelen met diverse middelen en technieken.

We werken vanuit ons krachtige netwerk van experts. Zo  houden we onze organisatie klein, blijven we slagvaardig en kunnen we elke expertise snel aanbieden.

Telefoon: 06 -283 44 862

Mail: marc@effipreneur.nl

LinkedIn4

Kennismaken met een GRATIS strategiesessie?

Wij vinden dat je er het beste achterkomt of je met ons wilt werken, door kennis te maken met onze visie en aanpak. Daarom bieden we een GRATIS online marketing strategiesessie van maximaal 2 uur.

We bespreken de doelen en doelstellingen voor je strategische positionering en leggen hier je Online Marketing Strategie tegenaan. Op basis van deze sessie kan het zijn dat je een vervolg strategiesessie wenst te plannen. Zo wie zo ontvang je van ons een vervolgadvies.

Onze strategische sessies zijn afhankelijk van het gebied waar je helderheid en inzicht op wilt verkrijgen. We bieden expertise op alle diverse Online marketing activiteiten die er bestaan en de ontwikkeling van de meest ideale online vindbaarheid.

Interesse in een gratis strategiesessie? Neem dan contact met ons op.