Website marketing

HOE HAAL JE NIEUWE LEADS UIT JE MARKT? Stel je voor, nieuwe klanten nemen contact met je op via je website om een dienst van je af te nemen, ze vullen het contactformulier in of vragen meteen een offerte via je offerteformulier aan. Fictie of werkelijkheid?

Onze ervaring leert dat het zeker mogelijk is om online leads te genereren vanuit je website. Je hebt hier een goed opgezette marketing website voor nodig.

Internet biedt op het gebied van marketing talloze mogelijkheden. Internet marketing, ook wel online marketing genoemd, omvat alle vormen van het promoten van je producten of diensten via het internet. 95% van de bedrijven heeft baat bij een actieve online aanwezigheid. Waarom?

 

Internet is toegankelijk voor iedereen

Tegenwoordig maakt 83% van de Nederlandse bevolking gebruik van internet. Het internet maakt het mogelijk om miljarden mensen te bereiken in binnen- en buitenland.  Daarnaast kan de inhoud, in vergelijking met gedrukte media, eenvoudig aangepast worden.

Het internet heeft het hele zakelijke verkeer veranderd. Het gebruik van internet groeit nog steeds gigantisch. Wanneer je prospects op zoek zijn naar jouw dienst of product, dan is het noodzakelijk dat je online op de juiste manier aanwezig bent. Een organisatiewebsite kan dan wellicht het meest belangrijke element zijn binnen je marketing strategie, het is echter méér dan het hebben van een website. Het gaat om de integratie van zoekmachine optimalisatie (SEO), Social Media, Bloggen, Aanbiedingen en speciale aanbiedingspagina’s die traffic, leads en sales moeten genereren. Wil je weten of de website van jouw organisatie voldoende op conversie is ingericht? Onze gratis website scan biedt je hier snel inzicht in.

Per slot van rekening zijn dit de elementen waarmee je Sales en omzet voor je organisatie kunt genereren. Online marketing is een belangrijk element om je Sales Funnel te vullen met gekwalificeerde leads en je website is de locatie waar informatie, verbinding en conversie plaatsvindt.

 

Waarom veel websites nog onvoldoende resultaten leveren?

De meeste websites redeneren onvoldoende vanuit hun bezoekers. Een website kan technisch schitterend in elkaar zitten, maar als onvoldoende is gekeken naar de ‘reis’ die een bezoeker aflegt of wilt afleggen op een website, of de juiste uitstraling mist of onvolledig SEO geoptimaliseerd zullen optimale resultaten uitblijven.

En dat is jammer, want wij zijn ervan overtuigd dat een website een essentieel onderdeel, zo niet het MIDDELPUNT van je online marketing strategie is.

Online conversie is voor elke website mogelijk!

Meer informatie over Website Marketing

12 + 6 =

contact Marc van Waasbergen
Gratis website scan
Aanbevolen hosting bedrijf