LinkedIn marketing

Weet je alles wat je moet weten over LinkedIn Marketing? Als ondernemer, dienstverlener, Sales manager, Communicatie- of Marketingprofessional ben je waarschijnlijk al bekend met de kracht van LinkedIn, of niet?

LinkedIn Marketing is een effectieve manier om de beslissers in je markt te bereiken. We kunnen laten zien hoe dit te doen, maar nog belangrijker, kunnen we laten zien hoe je meer aanbevelingen en uitstekende resultaten kunt krijgen uit je Online Marketing inspanningen.

Een geweldig LinkedIn-profiel is een essentieel onderdeel van je online Marketing succes, maar het is slechts de eerste stap. LinkedIn kan enorm veel betekenen voor je new business. Mits je je Sales Funnel goed instelt!

 

Niet zeker over wat LinkedIn voor je bedrijf kan betekenen?

  • LinkedIn is het nummer één business-to-business platform. Het is 4x méér effectief voor B2B dan Facebook of Twitter
  • Meer dan 80% van de LinkedIn-leden zijn de beslissers in hun organisatie
  • Sinds begin 2015 heeft LinkedIn heeft meer dan 347 miljoen leden
  • Dagelijks krijgt LinkedIn gemiddeld 172.800 nieuwe leden, dat zijn er twee per seconde!
  • Dagelijks worden er meer dan 25 miljoen  LinkedIn profielen bekeken
  • Zeker 45% van de LinkedIn bezoekers die met je profiel of iets anders wat je online hebt staan (website, blog, whitepapers, video, etc.) in contact komt, is nieuw. Dat zijn een hoop prospects of andere relaties, die op zoek zijn naar jouw specifieke informatie. Het is ook een groep mensen die zich mogelijk sneller aan zullen melden op je mailinglijst. Waarmee je toestemming hebt om het gesprek voort te zetten.
  • Gerichte marketing inspanningen op LinkedIn leveren echte resultaten als je tijd investeert in het opbouwen van relaties

Het is echter niet genoeg om slechts op LinkedIn aanwezig te zijn. Want als je hier slim en strategisch mee omgaat, kun je profiteren van de kracht van dit ongelofelijk effectieve netwerk.

 

LinkedIn profiel scan

Hoe weet je dat jouw LinkedIn profiel goed gevonden wordt?

Weet je dat je met behulp van je LinkedIn profiel ook beter GEVONDEN kan worden? Wij worden wekelijks meerdere keren via LinkedIn benaderd voor een kennismaking, met mooie leads als gevolg.

Met behulp van onze Linked-profiel-scan weet je snel hoe je een wervend profiel kunt maken.

 

Professionele LinkedIn Marketing Strategie

Steeds meer mensen gebruiken LinkedIn om zakelijk te netwerken. Naast een professioneel profiel is hierbij ook een LinkedIn Bedrijfspagina, participatie in de juiste groepen of zelfs het bezit van een eigen expertise groep essentieel.
Een goede zichtbaarheid op LinkedIn zorgt voor meer online verbindingen, wat kan leiden tot meer prospects en klanten.

We vertellen je graag meer over onze LinkedIn Marketing strategie en uitvoering.

Meer informatie over Linkedin als Marketing tool

2 + 14 =

Karin Muller SB
linkedin scan button

Aanbevolen

Linkedin Code book

Aanverwante artikelen

 • photo from Tumblr

  Maak je voldoende gebruik van Sociale platforms als LinkedIn of kan het beter?

  01/05/16

 • photo from Tumblr

  Het belangrijkste idee van het nieuwe platform Recruiter  is dat het zich zal consentreren rond een veel algoritmischere aanpak voor het vinden van nieuwe medewerkers.

  10/22/15

 • photo from Tumblr

  Bij LinkedIn is alles over het maken van verbindingen en verwijzingen tussen professionals - maar verwacht niet dat het platform al het werk voor u doet.

  10/21/15

 • photo from Tumblr

  Linkedin als je eigen lead generator? Is personal branding een must of je nu solliciteert of niet

  10/21/15

 • photo from Tumblr

  LinkedIn heeft een nieuwe app: LinkedIn Lookup gelanceerd in een poging om gebruikers te helpen beter gebruik te maken van hun collega’s vaardigheden

  10/20/15

Advertentie