Strategie sessie

Een frisse en kritische blik op je positionerings- en marketing strategie Op koers blijven is eenvoudiger wanneer je richting duidelijk is. Met een Strategie Sessie creëer je helderheid en richting voor de lange termijn.

Kunnen wij je helpen met je Online Marketing Strategie?

Wat kun je verwachten van een strategische sessie met ons:

Het eerste wat we doen is erachter te komen wat je doelen en doelstellingen zijn voor je strategische positionering. Hieruit destilleren we je Online Marketing Strategie.

 

Alles is uiteraard gebaseerd op een positionering. Zodra we het over doelen hebben, kijken we naar je huidige online kennis niveau en welke activiteiten je op dit moment op het gebied van Online Marketing uitvoert.

 

Het kan zijn dat we een aantal eenvoudige aanpassingen kunnen bieden om de resultaten van je campagnes te verbeteren. Vaak is het echter het geval dat je nog geen Online Marketing Strategie hebt. Dan kunnen we je helpen bij het ontwerpen, bouwen en mogelijk zelfs implementeren.

Het kan ook zijn dat je het niet zo heel erg uitgebreid wilt aanpakken of dat je een beperkt budget beschikbaar hebt voor je Online Marketing inspanningen. In dat geval bespreken we je wensen en budget vullen gezamenlijk in hoe we aan de slag kunnen om het meest ideale Online Marketing programma voor je organisatie te ontwikkelen.

 

Onze strategische sessies zijn afhankelijk van het gebied waar je helderheid en inzicht op wilt verkrijgen. We bieden expertise op alle diverse Online marketing activiteiten die er bestaan en de ontwikkeling van de meest ideale online vindbaarheid.

 

Vormen waar je aan kunt denken:

  • Strategiesessie met directie of management
  • Brainstormen over de online positionering
  • Evalueren van het huidige Strategische Online Marketing Plan
  • Ontwikkelen SMART Doelstellingen voor de ontwikkeling van een Strategisch Online Marketing Plan
  • Kennis – houding – gedrag van directie of medewerkers t.a.v. Online Marketing en hoe hier invloed op uit te oefenen

Je Online Marketing Strategie naar een hoger niveau ontwikkelen?

We investering graag veel tijd in onze klanten. Profiteer van wat we je te bieden hebben.

 

Meer informatie over een Strategie sessie?

1 + 3 =

Karin Muller SB
linkedin scan button

Klantenervaring

Testimonial Zonta
Downloads