Waarom online marketing?

Ruim 12 miljoen van de Nederlanders gebruikt het internet. Dat is maar liefst 70% van de Nederlandse bevolking. Ruim 70% van de organisaties zoekt op internet naar de oplossing van hun probleem. Met deze cijfers is het wel duidelijk dat het voor een bedrijf belangrijk is om online aanwezig te zijn.

Jezelf op LinkedIn positioneren is meer dan een geoptimaliseerd persoonlijk LinkedIn profiel.

LinkedIn biedt je ook de mogelijkheid om een volledig geoptimaliseerd bedrijfsprofiel op te bouwen. Hier kun je ook gebruikmaken van de multimedia tool van LinkedIn en filmpjes of presentaties toevoegen. Op deze manier kun je nog beter informatie over je producten en diensten delen en bied je meer inzicht in je bedrijf en de mensen die hier werken.

LinkedIn groepen bieden veruit de meest krachtige verbinding met prospects, mits je hier actief en authentiek mee omgaat. Er bestaan mensen die hun hele business rondom een or meerdere LinkedIn groepen bouwen. Via LinkedIn groepen kun je je producten en diensten positioneren, evenementen verkopen of jezelf verder positioneren als de expert binnen je niche.

 

LinkedIn Marketing, lange termijn opbouw

Op het moment dat we je doelen hebben doorgesproken, ontwikkelen we jouw specifieke LinkedIn Marketing strategie. Hierbij gaat het om het actief verbinden met jouw juiste doelgroepen en de aanpak om continu je expertise binnen je niche tonen. Het gaat ons hier niet om het maken van zoveel mogelijk verbindingen, wij willen interessante contacten voor je opbouwen, waar je mogelijk extra business uit kunt halen.

Hoe doen we dit?

 • We zorgen dat je LinkedIn bedrijfsprofiel professioneel en compleet met de juiste zoekwoorden is opgebouwd;
 • We ontwikkelen jouw eigen LinkedIn groep die specifiek is gericht op het bevestigen van je imago als expert binnen je niche;
 • We selecteren die groepen die passen binnen jouw expert niche om in te participeren;
 • We ontwikkelen een LinkedIn Marketing strategie die gericht is op het verbinden van de juiste beslissers binnen jouw niche

 

Ben je op zoek  naar verkeer naar je website en een snellere en efficiëntere manier om beslissers te bereiken? Dan doe je dit via LinkedIn en dan doe je het goed!

Ervaar hoe wij je kunnen helpen om met je LinkedIn marketing aanpak resultaat te bereiken.

 

Ben je klaar voor je eigen LinkedIn Marketing strategie?

Laat het ons weten, we staan voor je klaar!

 

Meer informatie over een passende LinkedIn Strategie

4 + 2 =

Karin Muller SB
linkedin scan button

Aanbevolen

Linkedin Code book

Aanverwante artikelen

 • photo from Tumblr

  Maak je voldoende gebruik van Sociale platforms als LinkedIn of kan het beter?

  01/05/16

 • photo from Tumblr

  Het belangrijkste idee van het nieuwe platform Recruiter  is dat het zich zal consentreren rond een veel algoritmischere aanpak voor het vinden van nieuwe medewerkers.

  10/22/15

 • photo from Tumblr

  Bij LinkedIn is alles over het maken van verbindingen en verwijzingen tussen professionals - maar verwacht niet dat het platform al het werk voor u doet.

  10/21/15

 • photo from Tumblr

  Linkedin als je eigen lead generator? Is personal branding een must of je nu solliciteert of niet

  10/21/15

 • photo from Tumblr

  LinkedIn heeft een nieuwe app: LinkedIn Lookup gelanceerd in een poging om gebruikers te helpen beter gebruik te maken van hun collega’s vaardigheden

  10/20/15

Advertentie