Kennismaken met een GRATIS strategiesessie?

Weet je dat je online rechtstreeks in contact kunt komen met de besluitvormers binnen een organisatie?

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 83% van de LinkedIn-leden belangrijke besluitvormers zijn in hun organisaties. Dat biedt een enorme bron van potentiele klanten voor je organisatie. Of je nu rechtstreeks in wilt contact komen met CEO’s, Managers of kleine ondernemers, online kun je ze eenvoudig vinden en in verbinding met ze komen! Bron voor de cijfers: Aberdeen Group.

 

Wat betekent dit voor je online acquisitie?

  • Je wilt gemiddeld 25% meer uit je sales resultaten halen?
  • Je wilt je jaarlijkse bedrijfsomzet met ca. 10% sneller laten stijgen?
  • Je contracten tegen een ca. 5% hogere waarde afsluiten?

Dit betekent dat je de inrichting van je online organisatie tegen je marketing doelen moet aanhouden. Maar hoe ga je dit aanpakken? En als je wilt werken met een externe adviseur, hoe weet je dat een bepaalde adviseur datgene biedt wat je zoekt?

 

Wij vinden dat je er het beste achter komt of je met ons wilt werken, door kennis te maken met onze visie en aanpak. Want alleen zo kom je er achter of wij inderdaad die visie bieden die bij jou past.

 

Daarom bieden we een GRATIS online marketing strategiesessie van maximaal 2 uur.

 

Tijdens onze GRATIS strategiesessie, bespreken we de inrichting van je online organisatie en geven je een advies welke onderdelen verbeterd kunnen worden om je online acquisitie te verbeteren.

 

Gratis strategiesessie? We doen het graag!

3 + 14 =

contact Marc van Waasbergen
linkedin scan button
Downloads