Blab.im is a gamechanger

Blab.im zal video marketing definitief veranderen

Met Blab.im zullen vele bedrijven in B2B en B2C ontdekken hoe belangrijk het is om een echte relatie aan te gaan met hun klanten en prospect. Blab maakt het zo gemakkelijk om gewoon deelnemen aan een gesprek als gevolg van de “open seat” mogelijkheden van dit nieuwe netwerk.

Een van de coolste dingen, naar mijn mening dat je een normaal gesprek kan opzetten. Dus het maakt niet uit of je voor de camera zit of gewoon “in the room” bent, je kan op elke manier een onderdeel van het gesprek zijn.

Google werkt met Spots, waarbij het chatten op YouTube of in de Hangout niet gemakkelijk toegang hebben tot het bekijken zonder meerdere vensters.

Er zijn zo veel sociale aspecten van dit platform, uit te loggen met Twitter (opnieuw niet hebben om een ​​nieuwe account aan iets, maar de integratie van de netwerken die u al hebt opgebouwd beginnen) op de mogelijkheid om snel en gemakkelijk tweet uw evenement of je al dan niet georganiseerde bijgewoond. U kunt zelfs de titel meerdere malen in een sessie om de nauwkeurigheid van het onderwerp aan de slag, omdat deze stromen gaan soms voor uren en onderwerpen veranderen. Het is hashtag en @ -antwoord vriendelijk voor degenen tweets en het houden van het eenvoudig om de impact op de sociale hoe mensen geholpen meet u uw Blab promoten.

 

Aanverwante artikelen